<
НОВИНИ ДНЯ: Шість "мирних планів" для України: що пропонують Трамп, Макрон і компанія для початку переговорів з РФ  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  Зеленський назвав єдину перевагу Росії у війні проти України  Новий конфлікт України з європейськими "друзями Путіна": чому Орбан і Фіцо забили на сполох  Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT  Ніжна запіканка з персиками: рецепт смачного сніданку  Успіння Пресвятої Богородиці 2024: коли велике свято і що треба встигнути зробитивсі новини дня
Політика
Світ
22.07.2024 587

Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT

Передвиборний штаб Дональда Трампа готує "серйозну кампанію" проти віце-президента Камали Харріс, якщо чинний президент США Джо Байдена вийде з перегонів.

Передає РБК-Україна з посиланням на The New York Times. Про це повідомляють Контракти.UA.

Повідомляється, що команда Трампа вже підготувала матеріали про Харріс і має аналогічні досьє на інших демократів, які б могли стати кандидатами, якщо Байден передумає обиратися.

Крім того, соратники Трампа підготували кілька відео, спрямованих проти Харріс. Їх хотіли показати делегатам і на телебаченні, але після замаху на Трампа від цього плану відмовилися.

Крім того, союзники Трампа почали вивчати записи губернаторів-демократів, які вважаються потенційними партнерами Харріс. Радники колишнього президента приділяють особливу увагу губернатору Пенсільванії Джошу Шапіро - штату, на перемогу в якому найбільше націлена кампанія Трампа, щоб заблокувати шлях демократів до Білого дому.

Співрозмовники видання повідомили, що республіканці уважно стежать за Демократичною партією США. Зокрема, за фінансуванням кампанії Байдена.

The New York Times пише, що Національний комітет Республіканської партії навіть готовий подати позов у разі, якщо виникнуть питання щодо переказу або використання цих коштів.

Нагадаємо, що в суботу, 20 липня, кандидат у президенти США Дональд Трамп провів перший мітинг після свого замаху. Під час виступу він жорстко розкритикував демократів.

Тим часом чинний президент США Джо Байден заявив, що повернеться до передвиборчої кампанії вже наступного тижня і продовжить викривати загрозу програми Трампа "Проєкт 2025".

Оценка материала:

5.00 / 2
Команда Трампа готує кампанію проти Камали Харріс, - NYT 5.00 5 2
Політика / Світ
22.07.2024 587
Еще материалы раздела «Світ»