НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
23.07.2024 9768

У РНБО прокоментували глузування сина Трампа зі Зеленського через гучну заяву Байдена

Син Трампа жорстко відреагував на рішення Байдена, не забувши при цьому Україну.

b9d78b57debf3f25011f2d36f95cc6d5_23.07.24

У РНБО відповіли на глузливі насміхання сина кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа над президентом України Володимиром Зеленським. Причиною "радості" Трампа молодшого стало рішення президента США Джо Байдена вийти з передвиборчих перегонів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA

Свою думку висловив керівник Центру протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко.

Він нагадав, що країна-агресорка Росія продовжує вбивати християн, священиків, та руйнує храми і церкви в Україні.

"Про це добре знають республіканці та їх супортери, тому вони навряд цей так званий "жарт" зацінять, бо він над ними", - йдеться в повідомленні.

Президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з майбутніх виборів. Проте виконуватиме свої обовʼязки до кінця терміну.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп різко відреагував на вихід Джо Байдена з перегонів у президентських виборах та накинувся на нього зі звинуваченнями, назвавши "найгіршим президентом країни".

Тоді як син кандидата у президенти США від республіканців Дональд Трамп-молодший узявся насміхатися із президента України Володимира Зеленського після рішення чинного американського лідера Джо Байдена знятися з виборів.

Оценка материала:

5.00 / 2
У РНБО прокоментували глузування сина Трампа зі Зеленського через гучну заяву Байдена 5.00 5 2
Політика / Світ
23.07.2024 9768
Еще материалы раздела «Світ»