НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
23.07.2024 244

Байден не піде з президентської посади до закінчення повноважень

Білий дім заявив, що президент США Джо Байден завершить свій президентський термін, незважаючи на заклики деяких республіканців піти у відставку.

_bayden_gettyimages_1241921699_67bceb9209c0b0037d3405c84c823f2b_650x410_23.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на CNN. Про це повідомляють Контракти.UA.

У коментарі виданню представник Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що Байден успадкував від свого попередника економіку у вільному падінні, стрімкий зростаючий рівень насильницьких злочинів та розвалені альянси.

У свою чергу президент Байден змінив ситуацію, забезпечивши найсильніше економічне зростання у світі та найнижчий рівень насильницьких злочинів за останні 50 років. Також представник Білого дому зазначив, що чинний президент США зробив НАТО більше, ніж будь-коли.

"Він з нетерпінням чекає на завершення свого терміну та досягнення більш історичних результатів для американського народу", - додав Ендрю Бейтс.

Продовжуючи промову він сказав, що ці досягнення включають продовження зниження витрат, створення робочих місць, захист соціального забезпечення, а також протистояння програмі "MAGAnomics, яка посилить інфляцію і призведе США до рецесії.

Крім того, представник Білого дому додав, що Байден продовжуватиме боротися за захист свобод американців від радикальних заборон на аборти та нападок на верховенство закону.

Що сталося

У неділю, 21 липня, президент США Джо Байден заявив, що відмовляється від участі в передвиборчих перегонах. Опісля, у соцмережі Х він написав, що замість себе кандидатом на пост президента США пропонує віцепрезидента Камалу Гарріс.

Після цього Гарріс заявила, що має намір "заслужити і виграти" номінацію на пост президента США від Демократичної партії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден не піде з президентської посади до закінчення повноважень 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
23.07.2024 244
Еще колонки: Колонки / Блоги