НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
23.07.2024 1745

Безугла може втратити ще одну посаду в Раді: депутатка посипала звинуваченнями в бік колег

Народна обраниця звинуватила колег у тому, що вони "не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити".

3e34a2304394b4efce67294f1c836369_23.07.24

Народна депутатка Мар’яна Безугла може втратити посаду заступниці голови Комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки, оборони та розвідки і взагалі бути виключеною з його складу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це сама політикиня повідомила в Мережі 22 липня.

Безугла написала, що парламентський комітет з питань нацбезпеки проголосував за те, щоб підготувати постанову про зняття депутатки з посади заступниці та виключення зі складу комітету.

"Це може голосувати тільки зала, не Комітет, але вони продовжують старатися", – зазначила нардепка.

"Пропонував Федір Веніславський, коментувала Ірина Фріз. Підготував голова Комітету Олександр Завітневич (у якого секретарка з російським паспортом була чотири роки). "Слуга Народу" та "Європейська солідарність" в Комітеті діють разом. Не вирішують проблеми, а намагаються знищити тих, хто не мовчить і пробує вирішити. Кругова порука", – йдеться в дописі Безуглої.

Нагадаємо, 15 липня комітет з нацбезпеки зняв Безуглу з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю.

А 17 липня Безугла повідомила, що надіслала заяву про вихід із фракції "Слуги народу".

Оценка материала:

5.00 / 2
Безугла може втратити ще одну посаду в Раді: депутатка посипала звинуваченнями в бік колег 5.00 5 2
Політика / Україна
23.07.2024 1745
Еще материалы раздела «Україна»