НОВИНИ ДНЯ: Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липнявсі новини дня
Політика
Світ
23.07.2024 359

Вихід Байдена із президентських перегонів: політолог пояснив, чому це рішення є "болісним ударом по Путіну"

На думку Денисенка, "Байден переграв Путіна".

45ba1c6589580c9ce4892609f1f55ebe_23.07.24

Політолог Вадим Денисенко вважає, що вихід очільника Білого дому Джо Байдена із перегонів у президентських виборах - це "один із болісних ударів по Путіну". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку політолог висловив на своїй сторінці у Мережі.

"По-перше, це прецедент. Брєжнєв так не пішов, Черненко іАндропов також. Зрештою , досі в світі лідери такого рівня не йшли так, мені здається. Росіяни хочуть бачити наступника, бо реально найбільше (підкреслюю, найбільше), в політичному плані, бояться смерті Путіна і відсутності наступника. Байден ніби каже Путіну: "де наступник?". А Путін говорить їм: наступника не буде", - пояснив Денисенко.

По- друге, на його думку, російська пропаганда готувалася, що Байден вийде із президентських перегонів.

"І поки головний їхній посил дуже примітивний і озвучив його спікер Володін: "Байдена надо привлекать к ответственности за развязанный конфликт на Украине, разрушение экономики стран Европы и санкционную политику против РФ и других стран". Це головна лінія контратаки, чи точніше захисту, росіян. І вона тупа, бо розрахована виключно на частину росіян та невелику частину країн глобального півдня", - зазначив політолог.

Денисенко вважає, що "Байден переграв Путіна. І це розуміє велика частина оточення Путіна".

"Я ні в якому разі не хочу робити лінійних висновків в цьому аспекті. Просто маємо розуміти: ця історія буде мати продовження в той момент, коли Путін похитнеться. Біологічний годинник все одно спрацює. Символічні речі, а добровільний відхід Байдена - символічний, працюють інколи ефективніше за репресивні чи воєнні операції", - підсумував він.

Нагадаємо, кандидат у президенти США Дональд Трамп відреагував на вихід Джо Байдена з перегонів у президентських виборах.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вихід Байдена із президентських перегонів: політолог пояснив, чому це рішення є "болісним ударом по Путіну" 5.00 5 2
Політика / Світ
23.07.2024 359
Еще материалы раздела «Світ»