НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2024 219

Байден заявив, що залишиться президентом США до завершення свого терміну

Чинний президент США Джо Байден не піде достроково у відставку й залишатиметься президентом до завершення свого терміну.

imgonline_com_ua_resize_bo3n4r3s4zuvuvi_5a31f391c2d18c6bc758f032f14a66bb_650x410_24.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter (X) Джо Байдена. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Ми Сполучені Штати Америки - немає нічого, що ми не можемо зробити, якщо робимо це разом", - написав Байденн.

Він зазначив, що "ми просто повинні пам'ятати, хто ми є".

"Я присвятив своє президентство тому, щоб довести це, і я продовжуватиму це робити сьогодні, завтра та кожного дня, коли я маю честь бути вашим президентом", - наголосив американський лідер.

Байден знявся з виборів у президенти США

Нагадаємо, вчора чинний президент США Джо Байден заявив, що знімається з виборів. Це сталось після тривалого тиску з боку демократів та кількох провальних виступів президента, зокрема і провальних дебатів з основним опонентом Байдена на виборах колишнім президентом США Дональдом Трампом.

У своєму зверненні він запропонував як кандидат на посаду президента віце-президента Камалу Гарріс.

Після цього деякі республіканці закликали Байдена піти у відставку з посади президента США. Однак у коментарі CNN, представник Білого дому Ендрю Бейтс заявив, що Байден не піде з президентської посади до закінчення своїх повноважень.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден заявив, що залишиться президентом США до завершення свого терміну 5.00 5 2
Політика / Україна
24.07.2024 219
Еще материалы раздела «Україна»