НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Україна
24.07.2024 303

Росіяни націлилися на захоплення двох стратегічних міст: військовий експерт назвав їх

Загарбники намагаються розширити свої плацдарми.

e7d5ea1775693f645fcfffa8db17ac3a_24.07.24

Російські війська здійснюють активні наступальні операції на Покровському напрямку, однак потенційної загрози початку бойових дій на Дніпропетровщині немає. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це в інтерв'ю "Главред" повідомив військовий експерт Павло Нарожний.

"Наразі до Дніпропетровської області росіянам доволі далеко. Думаю, що вони не будуть настільки вглиблятися в оборону ЗСУ. Поки що їхня задача – захоплення Сіверська і Торецька.У Торецьку в нас доволі серйозні укріплення. Місто тримається від 2014 року. Але Торецьк вже опинився в обставинах, схожих на ситуацію з Авдіївкою. Один фланг Торецька вже під загрозою. Стосовно Сіверська ситуація аналогічна", - сказав він.

Нагадаємо, російські війська захопили село Прогрес в Донецькій області. За останні дві доби ворогу вдалося швидко переламати перебіг битви за село. Подальше просування ворога має одразу дві цілі. Одна з них – наблизитися до траси Покровськ-Костянтинівка або перерізати її.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни націлилися на захоплення двох стратегічних міст: військовий експерт назвав їх 5.00 5 2
Політика / Україна
24.07.2024 303
Еще материалы раздела «Україна»