НОВИНИ ДНЯ: У Білому домі порадили Путіну не втручатися у вибори США  Німеччина з іншими партнерами передасть Україні ще 77 танків Leopard 1A5 та 12 гаубиць  У Байдена намагаються зберегти мільярди доларів допомоги Україні до 30 вересня, - Reuters  Готуються простіше, ніж смажена картопля, а смакують ідеально: рецепт курячих стегенець  Класичне бабине літо з нюансом: яка погода буде в Україні на вихідних  "Мирні переговори" від Путіна: політолог пояснив, чи хочуть у Кремлі закінчити війну в Україні  У Києві стане прохолодніше й незабаром задощить, - синоптикивсі новини дня
Політика
Світ
24.07.2024 470

Камала Гарріс за добу зібрала рекордну суму пожертвувань на свою передвиборчу кампанію - The Hill

Також за добу вдвічі збільшилось число підписників акаунту кандидата від демократів в соцмережах.

f4bac038c166351f7b2ff199be2bd48d_24.07.24

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс зібрала за добу рекордні 81 млн доларів після того, як чинний голова Білого дому Джо Байден оголосив про зняття своєї кандидатури з виборів президента США. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

У команді Гарріс заявили, що це рекордна сума в історії країни, яку коли-небудь збирали кандидати у президенти США, інформує The Hill.

"Історичний потік підтримки віцепрезидентки Гарріс є виявом саме того типу енергії та ентузіазму, який перемагає на виборах, – заявив речник кампанії Кевін Муньос. – Ми вже бачимо, як широка й розмаїта коаліція об'єднується, щоб підтримати нашу критично важливу роботу зі спілкування з виборцями, котрі вирішуватимуть долю цих виборів".

Команда віцепрезидентки отримала понад 888 тис. внесків від індивідуальних донорів, 60% з яких ще не робили пожертвувань цього року. Також 43 тисячі донорів підписалися на щотижневі пожертви на користь кампанії.

Крім того, повідомляється, що акаунт кампанії в соцмережах, назву якого було змінено з Biden HQ ("Штаб Байдена") на Kamala HQ ("Штаб Камали"), за одну ніч подвоїв кількість підписників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Байден передав свої повноваження щодо підтримки України Мінфіну та Держдепу США.

Крім того, ми раніше інформували, що Камала Гарріс може замінити Байдена у президентських гонках.

Оценка материала:

5.00 / 3
Камала Гарріс за добу зібрала рекордну суму пожертвувань на свою передвиборчу кампанію - The Hill 5.00 5 3
Політика / Світ
24.07.2024 470
Еще материалы раздела «Світ»