<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Європа
24.07.2024 190

У Путіна пригрозили Євросоюзу: що розгнівало "фюрера"

У Москві обурилися рішенню ЄС.

061b70e439f64a0361d1feeca233b354_24.07.24

В Кремлі обурилися та навіть пригрозили через наміри Євросоюзу спрямувати перший транш з доходів від заморожених активів РФ на зброю для України. Такі дії в Москві цинічно назвали "крадіжкою". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив прессекретар російського президента-диктатора РФ Дмитро Пєсков

Пєсков зухвало прокоментував заяву головного європейського дипломата Жозепа Борреля про те, що ЄС скерує перший транш з доходів від заморожених активів Росії на закупівлю зброї для України.

"Безперечно, так чи інакше якась відповідь буде. Подібні крадійські дії не можуть залишатися без кроків у відповідь", - заявив речник "фюрера".

Як повідомлялося раніше, в адміністрації диктатора Володимира Путіна зробили гучну заяву про війну в Україні. Представник кремлівського "фюрера" заявив, мовляв, Росія "не становила і не становить жодної загрози ні для кого в Євросоюзі". Що ж стосується України, то тут, за словами Пєскова, РФ "захищає свої інтереси".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Путіна пригрозили Євросоюзу: що розгнівало "фюрера" 5.00 5 2
Політика / Європа
24.07.2024 190
Еще материалы раздела «Європа»