<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Світ
25.07.2024 232

Байден перед завершенням своєї каденції може ухвалити для України важливі рішення: що про це відомо

Для Байдена підтримка України зараз вигідна не лише з геополітичної точки зору.

b60ae8fcb35678275307dad6e9173beb_25.07.24

Президент США Джо Байден за чотири місяці до завершення своєї каденції може ухвалити важливі для України рішення. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це “24 Каналу” розповів виконавчий директор Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн.

За його словами, хоч Байден і зняв свою кандидатуру з виборчих перегонів, проте він не планує достроково залишати пост президента. Це він підтверджував і на своїх офіційних сторінках в соцмережах.

“До виборів у Байдена є можливість дати Україні абсолютно все, що можна, і розв'язати вам руки, щоб ви робили все можливе, аби завершити війну”, – наголосив Уріель Епштейн.

Він також додав, що для Байдена підтримка України зараз вигідна не лише з геополітичної точки зору. Своїми діями він також може показати США, що демократи досі залишаються сильними та здатними на рішучі й важливі кроки. А отже, що і наступний кандидат від демократів також буде сильним і готовим до захисту вільного світу.

Нагадаємо, що Україна продовжуватиме підтримувати зв'язки з республіканцями та демократами і уникатиме втягування у внутрішню політику США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден перед завершенням своєї каденції може ухвалити для України важливі рішення: що про це відомо 5.00 5 2
Політика / Світ
25.07.2024 232
Еще материалы раздела «Світ»