<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Європа
25.07.2024 442

Чи може РФ захопити значні території України: у Бундесвері оцінили перспективи наступу окупантів

Генерал Броєр зазначив, що Сили оборони України залишаються залежними від військової підтримки Заходу.

a7c555e8d0f76b8ae7e7dc5a6fb4e95e_25.07.24

Найближчим часом російські війська можуть здійснювати лише невеликі спроби прориву української оборони та не здатні суттєво просунутися вперед. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це заявив генеральний інспектор Збройних сил Німеччини, генерал-лейтенант Карстен Броєр в інтерв'ю Tagesspiegel.

На думку німецького генерала, ситуація на фронті найближчим часом суттєво не зміниться. Броєр також зазначив, що Сили оборони України залишаються залежними від військової підтримки Заходу.

"У найближчому майбутньому ми не побачимо жодних масштабних рухів на українському полі бою. Хід бойових дій і укріплення фронту роблять це практично неможливим", – пояснив він.

За словами Броєра, росіяни, скоріш за все, намагатимуться здійснювати "невеликі, повільні операції", широкомасштабного наступу на будь-якій ділянці фронту можна не очікувати.

"Концентрація військ буде негайно помічена і призведе до контрзаходів", – зазначив німецький генерал.

Нагадаємо, на думку генерала Броєра, Росія виробляє настільки багато зброї, що до 2029 року може накопичити потенціал для нападу на НАТО. За його словами, це може статися, якщо країна відновить свої сили після війни в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи може РФ захопити значні території України: у Бундесвері оцінили перспективи наступу окупантів 5.00 5 2
Політика / Європа
25.07.2024 442
Еще материалы раздела «Європа»