<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
25.07.2024 132

Зеленський про Гарріс: важливо, щоб не зменшувалася спільна робота заради справедливого миру

Україні важливо, щоб не зменшувалася динаміка спільної зі Сполученими Штатами Америки роботи заради справедливого миру.

_gettyimages_1451166914_2e4adf8dd546e6bce044a821c4ff207f_650x410_25.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на вечірнє звернення президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Сьогодні ж керівник Офісу (президента - ред.) Андрій Єрмак говорив із Філом Гордоном, радником із питань національної безпеки віце-президентки США Камали Гарріс. Саме на рівні віцепрезидентки Америка брала участь у першому саміті миру, і важливо, щоб не зменшувалася динаміка нашої спільної роботи заради справедливого миру", - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що "всі наші партнери на всіх рівнях знають і знатимуть надалі, які перспективи є і що справедливий мир справді може бути повернутий якнайшвидше".

Вибори у США

Нагадаємо, американський президент Джо Байден оголосив, що не балотуватиметься на другий президентський термін. У своєму зверненні він запропонував як кандидат на посаду президента віце-президента Камалу Гарріс. Її кандидатуру підтримали всі 50 голів Демократичної партії.

Що відомо про кандидата у президенти США Камалу Гарріс - у матеріалі РБК-Україна.

Як зазначають експерти, на президентських виборах у США, які відбудуться восени 2024 року, Україна не підтримуватиме ані Камалу Гарріс, ані Дональда Трампа. Головне для нашої країни - зберегти двопартійну підтримку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський про Гарріс: важливо, щоб не зменшувалася спільна робота заради справедливого миру 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
25.07.2024 132
Еще колонки: Колонки / Блоги