<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
25.07.2024 136

За кордоном відновили оформлення паспортів для українців: що для цього потрібно

Чоловікам віком від 18 до 60 років необхідно буде здійснити верифікацію через "Резерв+".

c3e566b872b3d380c686830655bd3d7d_25.07.24

Від середи, 24 липня, відокремлені закордонні філії ДП “Документ” відновили прийом заяв-анкет на оформлення паспортних документів для чоловіків призовного віку. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомили на офіційному сайті цього державного підприємства.

У повідомленні наголосили, що для отримання послуг чоловікам віком від 18 до 60 років необхідно здійснити верифікацію через офіційний додаток Міністерства оборони України "Резерв+" за допомогою QR-коду. Підтвердження наявності дійсних військово-облікових документів є обов’язковим.

Здійснити подачу заяв-анкет на оформлення паспортних документів можна у Мюнхені, Берліні, Кельні (Німеччина), у Варшаві, Кракові, Вроцлаві, Ґданську (Польща), Мадриді, Валенсії (Іспанія), Празі (Чехія), Братиславі (Словаччина) та Мілані (Італія).

У ДП “Документ” нагадали, що у закордонних підрозділах надають такі послуги:

  • оформлення ID-картки чи закордонного паспорта (у тому числі замість втраченого або викраденого);
  • обмін ID-картки чи закордонного паспорта (у зв’язку з закінченням строку дії, зміною інформації, непридатністю до використання);
  • обмін паспорта зразка 1994 року на ID-картку (за бажанням чи у разі непридатності).

Нагадаємо, раніше постановою Кабінету міністрів було визначено, що громадяни України призовного віку зможуть отримати паспорт за кордоном лише за наявності військово-облікових документів.

Оценка материала:

5.00 / 2
За кордоном відновили оформлення паспортів для українців: що для цього потрібно 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
25.07.2024 136
Еще материалы раздела «Ранкова кава»