<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.07.2024 127

"Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України

Температура повітря в Україні найближчими днями "плаватиме", але про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться. Водночас місцями можливі дощі, грози та прохолода.

image_25.07.24_1

Відповідним прогнозом поділилася у Telegram синоптикиня Наталка Діденко. Зокрема, у четвер, 24 липня, у західних регіонах очікуються дощі з грозами та прохолода до +20+25 градусів. Пише OBOZ.UA. Про це повідомляють Контракти.UA.

На півночі держави опадів не прогнозується, лише на Житомирщині локальні грозові дощі. Стовпчики термометрів вдень піднімуться до +24+28 градусів.

У центрі буде ще тепліше – до +26+30 градусів, лише на Вінниччині +23+25 градусів.

У південних областях температура повітря триматиметься у межах +28+32 градуси, на Одещині можливі дощі з грозами.

У Києві 25 липня триматиметься суха погода з температурою повітря близько +27 градусів.

Найближчими вихідними, за словами Діденко, в Україні буде спекотно, але на початку нового тижня градуси дещо спадуть.

"Про безповоротне припинення спеки, звичайно, поки що не йдеться", – додала синоптикиня.

Нагадаємо, раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що 24 липня в Україні зіпсується погода, проте не у всіх областях. Якщо західні регіони заливатимуть дощі з градом, то на півдні буде спекотно, подекуди повітря прогріється до +34 градусів. Температура повітря на заході країни вночі складе 12-17 градусів, вдень 22-27 тепла. В Карпатах вночі 9-14 градусів за Цельсієм, а вдень буде 16-21 вище за нуль.

Як повідомляв OBOZ.UA, 22 липня Київ та область накрила гроза із сильними опадами. Внаслідок негоди погіршилась видимість на дорогах столиці, а місцями зафіксували підтоплення.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
25.07.2024 127
Еще материалы раздела «Суспільство»