<
НОВИНИ ДНЯ: Вимушений крок. Чому Байден знявся з виборів та хто з пари Гарріс-Трамп кращий для України  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  У деяких областях 25 липня очікуються дощі з грозами, подекуди град  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липнявсі новини дня
Політика
Україна
25.07.2024 867

Мобілізація по-новому: Сирський зробив гучну заяву

Сирський закликав українців, які проживають за кордоном, також взяти участь у війні проти ворога.

6f39f305ae427346c33439a3726c1f41_25.07.24

Без мобілізації Україна не зможе створити нові резерви і бригади для відбиття російської агресії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це сказав головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський в інтерв'ю The Guardian.

За його словами, Росія примножує власні сухопутні війська, тому Україна потребує мобілізаційного процесу.

"Для нас дуже важливо, щоб усі громадяни України виконали свій конституційний обов’язок", – зазначив він.

Він звернувся до українців, які проживають за межами країни, та закликав їх взяти участь у війні проти ворога.

"Я сподіваюся, що після перемоги вони зможуть розповісти своїм дітям, де вони були. Де ви були, коли всі громадяни України билися в таких запеклих боях? Ось у чому питання", - сказав головком.

Автори видання нагадали, що у Польщі формується легіон, до якого невдовзі запросять закордонних українців. Навчання проходитиме в самій Польщі. Згодом легіон перекинуть на передову.

"Такий "інший підхід" Сирський віддав Зеленському в заслугу. Відчувається, що стосунки між ними гармонійні, чому, мабуть, сприяє той факт, що командир не має політичних амбіцій і менш помітний, ніж Залужний", - зазначали в The Guardian.

Нагадаємо, начальник ТЦК розповів, як і кого зараз призивають до ЗСУ після 16 липня.

Оценка материала:

3.67 / 3
Мобілізація по-новому: Сирський зробив гучну заяву 3.67 5 3
Політика / Україна
25.07.2024 867
Еще материалы раздела «Україна»