НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
26.07.2024 428

Секретна служба США звернулася до Трампа після нещодавнього замаху – WP

Відтепер команда Трампа шукає криті майданчики, такі як баскетбольні арени та інші великі приміщення.

a7543e671ca4501082902bb1463db6c7_26.07.24

Кампанію кандидата у президенти США Дональда Трампа закликати припинити планування великих мітингів просто неба та інших заходів на відкритому просторі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише Washington Post.

Таке прохання секретна служба США озвучила на тлі нещодавнього замаху на експрезидента в містечку Батлер у Пенсильванії, який стався 13 липня. Після цього посилилися заходи безпеки для Дональда Трампа.

"Після стрілянини агенти Секретної служби передали радникам передвиборчої кампанії Трампа про свою стурбованість щодо великих мітингів просто неба", – йдеться в повідомленні.

Як розповіли в оточенні Трампа, відтепер його команда шукає криті майданчики, такі як баскетбольні арени та інші великі приміщення, де можуть поміститися тисячі людей, аби убезпечити кандидата у президенти Сполучених Штатів.

Нагадаємо, що у суботу, 20 липня, рівно через тиждень після невдалого замаху, здійсненого у Пенсильванії, кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп знову провів передвиборчий мітинг.

Оценка материала:

5.00 / 3
Секретна служба США звернулася до Трампа після нещодавнього замаху – WP 5.00 5 3
Політика / Світ
26.07.2024 428
Еще материалы раздела «Світ»