НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
26.07.2024 505

Трамп заявив, що братиме участь у дебатах з Гарріс: названа дата

Колишній президент США Дональд Трамп має намір провести дебати з віце-президентом Камалою Гарріс. Він підкреслив, що готовий зустрітися з нею не один раз.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Politico. Про це повідомляють Контракти.UA.

Наступні дебати, які заплановані на 10 вересня, проводитиме телеканал ABC News. Останніми днями Трамп наполягав на тому, щоб дебати проводив більш консервативний телеканал Fox News, називаючи ABC "блазнем".

Однак під час телефонної конференції з репортерами Трамп заявив, що вестиме дебати з Гарріс, незалежно від того, чи буде це ABC, і сказав, що він "готовий провести більше, ніж одні дебати насправді".

Хоча Трамп висловив невдоволення програмою ABC, яку він подивився в понеділок і визнав сприятливою для президента Джо Байдена і Камали Гарріс, він підкреслив важливість дебатів для президентських перегонів.

"Я вважаю, що, незалежно від того, висуваєтеся ви від демократів чи республіканців, проведення дебатів - це обов'язкова умова", - сказав Трамп.

Вихід Байдена з президентських перегонів

21 липня чинний президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з виборів, намічених на 5 листопада 2024 року. Це рішення ухвалили через проблеми зі здоров'ям і поразку Трампу в першому турі дебатів.

Замість Байдена новою потенційною кандидаткою від демократів стала віцепрезидентка Камала Гарріс, яка вже зібрала достатньо голосів усередині партії для висунення на посаду президента.

За останнім соцопитуванням, Гарріс випереджає Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 3
Трамп заявив, що братиме участь у дебатах з Гарріс: названа дата 5.00 5 3
Політика / Світ
26.07.2024 505
Еще материалы раздела «Світ»