НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Росія
26.07.2024 276

У окупантів забиратимуть гаджети через масові витоки про втрати серед особового складу, - ЦНС

Влада РФ вирішила позбавити окупантів можливості комунікації, відбираючи у них гаджети. Причиною тому стали масові витоки інформації щодо втрат РФ у війні проти України.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву. Про це повідомляють Контракти.UA.

За недотримання такої вимоги від Держдуми РФ російським загарбникам буде загрожувати дисциплінарний арешт до 10 діб.

Як пояснюється в повідомленні, головною причиною такого кроку є масові витоки інформації про втрати ворога в Україні.

Окупанти у телефонних розмовах скаржаться своїм рідним про тотальне порушення їх прав з боку командування, невиплату обіцяних коштів, величезні втрати та небажання померти в українських посадках.

"Через такі "новини" трапляються поодинокі випадки, коли мамки чи дружини "героїв" ставлять непотрібні питання владі", - пояснюють у ЦНС.

Таким нововведенням незадоволені російські воєнкори, які стверджують, що такий крок за його неухильного виконання в зоні проведення бойових дій призведе до "абсолютної паралізації органів військового управління та втрати керованості військами".

Що передувало

Варто зауважити, що російські війська зазнають великих втрат в ході своєї війни проти України. Зокрема, за останню добу з 23 на 24 липня росіяни втратили на війні в Україні 1140 солдатів, літак і 65 артилерійських систем.

Часто такі втрати не залишаються без уваги рідних та близьких загарбників під час їх особистих розмов, в ході яких виявляється, що командування пускає своїх солдатів на "гарматне м'ясо". Підтвердженням тому часто служать перехоплення розмов окупантів українською розвідкою.

Оценка материала:

5.00 / 2
У окупантів забиратимуть гаджети через масові витоки про втрати серед особового складу, - ЦНС 5.00 5 2
Політика / Росія
26.07.2024 276
Еще материалы раздела «Росія»