НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
26.07.2024 236

У Дніпрі затримали 18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон – Зеленський

Згодом будуть оприлюднені всі деталі злочину та пошуку підозрюваного.

d2c399d8743ccdbbce4e6548699faf1a_26.07.24

У Дніпрі затримали підозрюваного у скоєнні вбивства колишньої нардепки Ірини Фаріон. Над розкриттям злочину працювали сотні фахівців із різних правоохоронних структур. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

“Щойно міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доповів мені про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Ірини Фаріон. Операція із затримання була дуже непростою. Протягом цих днів над розкриттям убивства працювали сотні фахівців Національної поліції України, СБУ та інших служб”, - наголосив Зеленський.

Окремо він подякував всім, хто причетний до слідчих дій та отримання фактів та наближення “встановлення повної правди”.

“Затримано 18-річного хлопця. Тривають необхідні слідчі дії та експертизи. Доручив міністру внутрішніх справ представити суспільству всі деталі”, - підкреслив президент.

Водночас міністр внутрішніх справ Ігор Клименко розповів деталі щодо ймовірного стрільця.

“Про фігуранта: 18 років, мешканець Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові. Зараз затриманий в руках поліції. Важливо дізнатися всі деталі. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець. Більше інформації згодом. Допрацьовуємо”, - зазначив Клименко.

Нагадаємо, що нещодавно поліція опублікувала відео із підозрюваним у вбивстві Фаріон, а також його фото та прикмети.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Дніпрі затримали 18-річного підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон – Зеленський 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
26.07.2024 236
Еще колонки: Колонки / Блоги