НОВИНИ ДНЯ: Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастішевсі новини дня
Політика
Україна
26.07.2024 950

Суттєво збільшилась кількість охочих вступати до Нацгвардії: командувач пояснив цей феномен

До Нацгвардії приєднуються як за мобілізацією, так і за рекрутингом.

3471674bd70662cc1a613a967ae51980__26.07.24

У чотири рази збільшилася кількість людей, які йдуть до підрозділів Національної гвардіїПише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив командувач Нацгвардії бригадний генерал Олександр Півненко в інтерв'ю "Укрінформ".

"Збільшилась кількість тих, хто приходить за мобілізацією, а також тих, які доєдналися через наш рекрутинг. Зараз і ресурси та ІПСО ворога працюють: мовляв, кидають непідготовлених на фронт тощо. Наші командири розуміють, що підготовка – це найважливіше. Ну, відправили непідготовленого бійця, а він, не дай Боже, загинув або втратив позицію. Потім треба йти підготовленому, щоб ту позицію повернути. Це набагато важче, ніж утримувати. Тому краще не втрачати", — зазначив він.

Півненко додав, що завдяки досвіду командирів і якісній підготовці були наступальні дії майже без втрат.

"Всього один 300-й, а відбивали по 8-9 позицій", — сказав командувач Нацгвардії.

Нагадаємо, адвокатка Марина Бекало у коментарі сайту ТСН.ua розповіла, чи уже карають ухилянтів за неоновлення військово-облікових даних.

Оценка материала:

5.00 / 1
Суттєво збільшилась кількість охочих вступати до Нацгвардії: командувач пояснив цей феномен 5.00 5 1
Політика / Україна
26.07.2024 950
Еще материалы раздела «Україна»