НОВИНИ ДНЯ: Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війни  В ISW розповіли про фактори, що допоможуть ЗСУ провести вдалий контрнаступ  В Україну йде похолодання: синоптикиня назвала дату зміни погоди і дала детальний прогноз  Нацбанк назвав банкноти, які підробляють найчастіше  Третині українців вистачає грошей тільки на їжу: шокувальне соцопитуваннявсі новини дня
Політика
Світ
26.07.2024 244

Байден похвалив Гарріс і порадив американцям "обрати майбутнє" США

Президент США Джо Байден похвалив політичні якості віце-президента Камали Гарріс і порадив американцям підтримати її кандидатуру на виборах.

_kamala_gettyimages_8036211a9d22a1cd2fd758d783b14e83_650x410_26.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на трансляцію звернення до нації на сторінці глави Білого дому в соцмережі Х. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він зазначив, що "лише за кілька місяців американський народ обирає курс майбутнього Америки" і додав, що сам уже "зробив свій вибір".

"Я висловив свої погляди. Я хочу подякувати нашому чудовому віце-президенту Камалі Гарріс. Вона досвідчена. Вона сильна. Вона здібна. Вона була неймовірним партнером для мене і лідером для нашої країни. Тепер вибір за вами, американським народом: Ви робите цей вибір", - сказав Байден.

Камала Гарріс замість Байдена

Після зняття Байденом кандидатури на цьогорічних президентських виборах, найбільш імовірним кандидатом від демократів стала чинний віце-президент Камала Гарріс. Вона вже заручилася достатньою кількістю голосів у Демократичній партії для отримання статусу офіційного кандидата в президенти.

На першому передвиборчому мітингу, Гарріс жорстко розкритикувала свого головного опонента, республіканця Дональда Трампа.

Також за результатами останнього соцопитування, Гарріс випереджає Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден похвалив Гарріс і порадив американцям "обрати майбутнє" США 5.00 5 2
Політика / Світ
26.07.2024 244
Еще материалы раздела «Світ»