НОВИНИ ДНЯ: Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війнивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.07.2024 155

Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня

27 липня у переважній кількості областей України спостерігатиметься мінлива хмарність. Температура буде помірною, без сильної спеки.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укргідрометцентр" у Facebook. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як зазначають синоптики, завтра в Україні очікується мінлива хмарність.

На переважній більшості територій опади не прогнозовані, лише в північній частині країни вдень місцями короткочасний дощ з грозою. Вітер переважно північний, 5-10 м/с.

Температура вночі +14+19, на півдні країни до +23; вдень +27+32, у західних областях +24+29; на високогір'ї Карпат вночі +7+12, вдень +19+24.

Погода в Україні у серпні

Нагадаємо, за пронозами синоптиків середня місячна температура в серпні 2024 року прогнозується в межах 20-26 градусів, в Карпатах 17-19 градусів.

Це на 2 градусів (на південному сході країни на 2,5 градусів) вище за норму.

Варто зауважити, за даними "Укргідрометцентру", унікальність цьогорічної спеки в Україні полягає в тому, що вона прийшла в середині липня. В попередні ж роки максимальні температури спостерігалися на початку серпня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
27.07.2024 155
Еще материалы раздела «Суспільство»