НОВИНИ ДНЯ: Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвіт  В Україну прийде антициклон Gustav. Яка буде погода на вихідних та коли чекати спеку  Fitch Ratings оцінило фінансову стійкість України в умовах війнивсі новини дня
Політика
Україна
27.07.2024 122

Росія не має планів наступати на півдні, натомість концентрує сили на Донбасі, - ГУР

Наразі росіяни не планують великий наступ на півдні. Водночас загарбники концентруються саме на українському Донбасі.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрія Юсова в ефірі національного телемарафону. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як зауважив представник ГУР, про це свідчить і те, що глобальних змін у ворожому угрупуванні не спостерігається. У ворога зберігаються великі втрати серед особового складу, у зв'язку з чим окупанти намагаються проводити ротацію.

"Але зіткнення і окремі спроби наступальних операцій з боку ворога практично по всій лінії фронту. Ми можемо говорити, що найбільш запеклі бої відбуваються саме на українському Донбасі. Все інше - ворог проводить багато обманних маневрів і дій", - зазначив Юсов.

Перекидання сил окупантів на Схід

Нагадаємо, радник мер Маріуполя Петро Андрющенко напередодні повідомив, що окупанти перекидають резерви через Маріуполь з Запорізької області в Донецьку.

Також РБК-Україна повідомляло напередодні, що російські війська поповнюють свій особовий склад у Запорізькій області. Нині там перебувають понад 90 тисяч окупантів. Водночас загрози наступу на цьому напрямку немає.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія не має планів наступати на півдні, натомість концентрує сили на Донбасі, - ГУР 5.00 5 1
Політика / Україна
27.07.2024 122
Еще материалы раздела «Україна»