НОВИНИ ДНЯ: Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента США  Неймовірно смачні медові кекси: рецепт випічки до чаю чи кави  Від розвідників до діловодів: кого потребує українська армія 2024 року  Сухо та спекотно: прогноз погоди в Україні на 27 липня  Трамп обіцяє завершити війну в Україні: Помпео описав несподіваний план, як це може відбутися  Пляцок "Снікерс": рецепт традиційної страви з сучасним смаком від Лілії Цвітвсі новини дня
Політика
Росія
27.07.2024 1155

В Росії скасували парад флоту Військово-морських сил на річці Нева: в британській розвідці назвали причину

Головна подія цього “свята” відбувається в Санкт-Петербурзі вздовж річки Нева до військово-морської бази Кронштадт.

4a863347a61e161fa4dc530e57b89083_27.07.24

В Росії скасували парад флоту Військово-морських сил на річці Нева. Ймовірною причиною стало те, що окупанти не можуть гарантувати захист своїх військ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомили в пресслужбі британської розвідки.

Як зазначається, в Британії день ВМФ РФ називають “щорічною демонстрацією російської морської потужності”. Головна ж подія цього “свята” відбувається в Санкт-Петербурзі вздовж річки Нева до військово-морської бази Кронштадт. Проте цього року кронштадтський елемент параду, який мав відбутися 28 липня, був скасований з міркувань безпеки.

“Це не перший випадок скасування заходів від моменту вторгнення Росії в Україну. Однак це найгучніша подія, яку було скасовано, і вона підкреслює зростання тенденції того, що Росія не в змозі гарантувати захист своїх військ”, – зазначили в британській розвідці.

Нагадаємо, що ЗСУ відбили одну з найбільших атак армії РФ на заході Донеччини.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії скасували парад флоту Військово-морських сил на річці Нева: в британській розвідці назвали причину 5.00 5 1
Політика / Росія
27.07.2024 1155
Еще материалы раздела «Росія»