НОВИНИ ДНЯ: Сонячно, але без спеки: якою буде погода в Україні в останню суботу липня  В Україні найближчим часом збережеться суха та комфортна погода  "Про безповоротне припинення спеки поки що не йдеться": синоптикиня дала прогноз для України  Погода здивує різноманітністю. Синоптик дала прогноз на 25 липня в Україні  У частині областей – дощі, а подекуди й грози: якою буде погода в Україні 24 липня  На заході дощі з грозами, а на півдні спека до +34: прогноз погоди на 24 липня  В Україні 23 липня переважно без опадів, вдень до 34°всі новини дня
Політика
Світ
27.07.2024 495

Трамп випереджає Гарріс лише на 1%, - NYT

Віце-президент США Камала Гарріс та кандидат у президенти Дональд Трамп мають майже рівний рівень підтримки. Їх розділяє лише 1%.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The New York Times. Про це повідомляють Контракти.UA.

За даними дослідження NYT та інституту Siena College, за колишнього лідера США готові віддати голос 48% виборців, а за віце-президента - 47%. Мова йде про ймовірних виборців.

Серед зареєстрованих ситуація відрізняється на два відсоткові пункти: за Трампа готові проголосувати 48% виборців, за Гарріс – 46%.

Видання зазначає, що скоротити значну перевагу Трампа допомогло, ймовірно, швидке переформатування демократичної коаліції. Як пише NYT, Гарріс отримала 93% підтримки від демократів - таку саму частку, яку Трамп отримував від республіканців.

Майбутні дебати

Гарріс заявила журналістам про готовність до дебатів з Трампом. Зазначимо, що другі дебати між президентом США Джо Байденом та Трампом мали відбутися 10 вересня на каналі ABC News. Але після виходу глави держави з передвиборчих перегонів, Трамп вирішив перенести дебати на канал Fox News, який вважається до нього близьким. Він висловив готовність до дискусії та заявив, що готовий зустрітися з Гарріс не раз. У той же час вона поки не відповіла, чи дебатуватиме з Трампом на Fox News.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що телеканал Fox News запропонував стати модератором у майбутніх дебатах . Також, за словами представників ЗМІ, вони готові обговорювати дату, формат і місця з публікою або без публіки в залі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп випереджає Гарріс лише на 1%, - NYT 5.00 5 1
Політика / Світ
27.07.2024 495
Еще материалы раздела «Світ»