НОВИНИ ДНЯ: Значно тепліше за норму: Укргідрометцентр дав прогноз на останній місяць літа  Навчання по суботах та тривалі канікули: коли в Україні діти підуть до школи та що відомо про нововведення  Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України, - Reuters  Синоптики дали прогноз на 28 липня в Україні  Чи матиме Росія засоби для ведення війни у 2025 році та після: оцінка розвідки Естонії  F-16 застосують на полі бою в Україні вже цього року, - посол США  Прем’єр Румунії пояснив, чому країна не може збивати "Шахеди" над Україноювсі новини дня
Політика
Світ
28.07.2024 299

Багато республіканців невдоволені кандидатом Трампа у віцепрезиденти, - The Hill

Деякі республіканці у Палаті представників критикують обрання колишнім президентом Трампом сенатора Джей Ді Венса своїм напарником. На їх думку, цей вибір не допоможе, а навіть може зашкодити шансам партії на перемогу в листопаді.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Hill. Про це повідомляють Контракти.UA.

Кілька республіканців висловили занепокоєння щодо зовнішньополітичних позицій Венса, відсутності досвіду та нездатності розширити республіканську коаліцію за межі бази Трампа.

Видання зауважило, що на конференції Палати представників Республіканської партії є багато прихильників Венса, особливо жорсткі консерватори - включно з членами фракції свободи Палати представників, які віддають перевагу популістській точці зору "Америка на першому місці", яку підтримує кандидат у віце-президенти. І кампанія Трампа рішуче захищає цей вибір.

Водночас республіканці, які на умовах анонімності спілкувались з виданням, у тому числі законодавці-ветерани, помірковані та консерватори в стилі Рейгана, які підтримують потужну зовнішню політику, сказали, що набагато більше їхніх колег сумніваються щодо Венса.

"Він був найгіршим вибором з усіх варіантів. Це було настільки погано, що я навіть не думав, що це можливо... Антиукраїнець, більше популіст. Він нічого не додає до квитка Трампа. Він заряджає енергією тих самих людей, які люблять Трампа", - сказав один із республіканців у Палаті представників.

Інший республіканець заявив, що 9 із 10 людей, сказали б, що Трамп зробив неправильний вибір.

Нагадаємо, Ми повідомляли, хто такий Джей Ді Венс, якого Трамп обрав кандидатом у віцепрезиденти та, що він говорив про Україну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Багато республіканців невдоволені кандидатом Трампа у віцепрезиденти, - The Hill 5.00 5 1
Політика / Світ
28.07.2024 299
Еще материалы раздела «Світ»