НОВИНИ ДНЯ: Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт  До України йдуть значні перепади температур: коли очікувати прохолодні +20 градусів  Спека буде з дощами та грозами: прогноз погоди в Україні у неділю  Чи отримає Україна перші F-16 у серпні: оцінка експертів  Як приготувати спагеті з креветками та кальмарами: поради фудблогерки  В Україні у неділю спекотно і майже без опадів, вдень до +33°  Трамп лякає третьою світовою війною у разі свого програшу на виборахвсі новини дня
Політика
Росія
28.07.2024 889

У Росії під Волгоградом упав бомбардувальник Су-34: у чому причина

Пілоти начебто катапультувалися та вижили, а руйнувань на землі немає.

ade3fc2414375cbf0cfad2a5fc7511b9_28.07.24

У суботу, 27 липня, у Волгоградській області РФ упав військовий літак, який здійснював навчально-тренувальний політ. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

 

Очевидці опублікували у соцмережах фото та відео, на яких видно дим, який здіймається над лісом, а також сліди пожежі на місці падіння.

Інцидент трапився в районі хутора Бобри-2 Серафимовичського району близько 14:00.

Як повідомляють місцеві видання, інформацію про падіння літака одразу не розголошували. У чергово-диспетчерській службі Серафимовичського району заявили, що їм заборонили що-небудь повідомляти з цього приводу, а голова поселення, біля якого впав літак, відмовився спілкуватися із журналістами, заявивши, що йому “може зателефонувати навіть сам Джо Байден”.

Згодом факт авіакатастрофи винищувача-бомбардувальника Су-34 підтвердили в Міністерстві оборони держави-агресорки, назвавши попередню причину падіння російського літака – технічна несправність. Пілоти начебто катапультувалися та вижили, а руйнувань на землі немає.

“Літак упав у безлюдній місцевості. Політ виконувався без боєкомплекту”, - йдеться у повідомленні російського військового відомства.

До речі, Приблизна вартість однієї "сушки" — $36 млн.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії під Волгоградом упав бомбардувальник Су-34: у чому причина 5.00 5 2
Політика / Росія
28.07.2024 889
Еще материалы раздела «Росія»