НОВИНИ ДНЯ: Курячі відбивні у цибульному клярі: незвичайний рецепт  До України йдуть значні перепади температур: коли очікувати прохолодні +20 градусів  Спека буде з дощами та грозами: прогноз погоди в Україні у неділю  Чи отримає Україна перші F-16 у серпні: оцінка експертів  Як приготувати спагеті з креветками та кальмарами: поради фудблогерки  В Україні у неділю спекотно і майже без опадів, вдень до +33°  Трамп лякає третьою світовою війною у разі свого програшу на виборахвсі новини дня
Політика
Україна
28.07.2024 112

Наступ РФ: Кротевич оцінив результати окупантів

Війна – це низка помилок, і перемагає той, хто робить їх менше.

42c9d80332a9cada5adc38f1bb9f2756_28.07.24

Сьогодні триває наступ росіян на Харківщині й Донеччині. На жаль, їм вдається застати нас зненацька. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це сказав начальник штабу бригади "Азов" Богдан Кротевич в інтерв'ю "УП".

"Як казала моя прабабуся: "Поки жарений петух в жопу не клюне, ми не спохватимося". Всі вже говорять: "Та наступати будуть". Я на зум виходив, з одним керівником області розмовляв. Він казав: "Який Харків, про що? У нас все готове, у нас всі готові". Мене тоді бомбануло. Скільки ще нам треба провалювати оборону, скільки нам ще треба наступів російських, щоб ми зрозуміли, що не можна недооцінювати ворога?", – емоційно висловився Кротевич.

У противника виходить нас застати зненацька, навіть коли це очевидно.

"Після полону я написав у Twitter, мені ця думка в Лефортово (в'язниця, у якій бійця утримували російські окупанти – ред.) прийшла, що війна – це низка помилок, і перемагає той, хто робить їх менше. Поки ми робимо менше помилок, це факт. Але через те, що в них ресурсу більше, все одно вони наступають. Нам треба вмикати голову", – закликає боєць.

Він додає, що нам потрібні розумні голови на керівних посадах.

Нагадаємо, ЗСУ можуть потрапити в котел під Торецьком в Донецькій області. Хоч окупантам наразі не вдалося прорватися, але армія РФ наступає далі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наступ РФ: Кротевич оцінив результати окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
28.07.2024 112
Еще материалы раздела «Україна»