НОВИНИ ДНЯ: У більшості регіонів України 29 липня дощитиме, вдень до +34°  У Почаївській лаврі під час господарювання УПЦ МП пропали ікони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 липня – 4 серпня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 липня – 4 серпня 2024 року  Синоптик дала прогноз на 29 липня, попередивши про важливу деталь  Мобілізація по-новому: 5 категорій, кому не потрібно оновлювати дані в ТЦК  Малійські повстанці вбили десятки "вагнерівців": загинув відомий пропагандиствсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2024 873

Убивство Фаріон: мати підозрюваного розповіла про його ставлення до мовознавиці та української мови

У розмовах з матір'ю В'ячеслав ніколи не згадував про Ірину Фаріон.

5d3ca123ff36f0ef803d915ddb39d8c0_29.07.24

Мати 18-річного мешканця Дніпра В’ячеслава Зінченка, якого підозрюють у вбивстві екснардепки та мовознавиці Ірини Фаріон, заявила, що ніколи не зауважувала неприхильного ставлення сина до її діяльності чи політичних поглядів. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Олена Зінченко розповіла під час телефонної розмови виданню “Інформатор”.

За словами матері підозрюваного, особисто їй не були відомі погляди Фаріон, а відео з нею вона вперше подивилася уже після вбивства. Тому зі своїм сином В’ячеславом на цю тему вона не мала розмов.

“Ми зі Славиком цю тему не чіпали, і він ніколи не згадував про Ірину Фаріон. Я знаю, що до мовного питання в нього нормальне відношення. Тобто тут немає такого мотиву”, - запевнила вона.

Олена Зінченко також розповіла, що її син говорив українською навіть краще за неї, хоча вона працює вчителькою в школі, і часом вказував їй на помилки та виправляв.

“Він навіть сміявся з мене, бо каже: ти вчитель, а робиш помилки. Але я в школі розмовляю українською. Але помічаю, що є якісь слова, що не українські”, - зізналася мати підозрюваного.

Нагадаємо, раніше мати В’ячеслава Зінченка запевняла, що в її сина не було ні мотивів, ні навичок стрільби для вбивства екснардепки Ірини Фаріон.

Оценка материала:

5.00 / 2
Убивство Фаріон: мати підозрюваного розповіла про його ставлення до мовознавиці та української мови 5.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2024 873
Еще материалы раздела «Україна»