НОВИНИ ДНЯ: Кукурудза в духовці в фользі, запечена в рукаві, на грилі - як смачно приготувати  Коли в Україні спаде спека та прийде похолодання  У Німеччині запропонували позбавити деяких українців соцдопомоги  Гострої потреби у зниженні мобілізаційного віку немає, - Міноборони  У більшості регіонів України 29 липня дощитиме, вдень до +34°  У Почаївській лаврі під час господарювання УПЦ МП пропали ікони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 липня – 4 серпнявсі новини дня
Політика
Україна
29.07.2024 136

Полковник армії Британії у відставці оцінив, скільки ще зможе воювати армія РФ

За словами британського полковника, для України настав критичний момент.

66798c246b7e8aebf9d8e22ebcb87176_29.07.24

Армія країни-агресорка РФ зможе витримувати численні втрати живої сили, поповнюючи людський ресурс своєї армії, трохи більше ніж протягом 2 років. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку заяву зробив полковник армії Великої Британії у відставці Геміш де Бреттон-Гордон у розмові з 24 Каналом.

Він наголосив, що українські солдати краще підготовлені, ніж російські.

"Російські солдати знають тільки те, як тримати в руках гвинтівку. Якщо подивитися на новобранців, які вступають до російської армії, це не представники багатих й елітних верств суспільства, з Санкт-Петербурга чи Москви, які ухиляються від призову. Росії доведеться скоро почати призивати і їх також, тому вона не зможе витримати війну ще понад 2 роки", - сказав він.

Полоковник британської армії впевнений, що навіть після поразки Росія залишиться небезпечною країною для України й Заходу. Вона все ще намагатиметься атакувати не лише бомбами, а й через кібернетичні атаки й інші види діяльності.

"Настав критичний момент для України, тому Захід, а особливо європейські країни, повинні забезпечити її всім необхідним для перемоги над росіянами в найближчі декілька місяців. Інакше ситуація може ускладнитися. Деякі припускають, що Трамп стане президентом США, а він та його кандидат у віцепрезиденти Ді Венс раніше заявляли, що можуть припинити підтримку України", – підсумував полковник армії Великої Британії у відставці.

Нагадаємо, в ГУР підтвердили знищення трьох російських гелікоптерів. Один ліквідовано у Самарі, ще два ― під Москвою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Полковник армії Британії у відставці оцінив, скільки ще зможе воювати армія РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
29.07.2024 136
Еще материалы раздела «Україна»