НОВИНИ ДНЯ: Гарріс зібрала 200 млн доларів за перший тиждень своєї передвиборчої кампанії, - Politico  Масштаб приголомшує: найбільше у світі дерево кеш'ю займає площу понад 8000 квадратних метрів  Путін накинувся з погрозами на США через розміщення ракет у Німеччині  Рецепт смачних квашених помідорів  ГУР посилює свої рейди на територію РФ: Forbes проаналізував атаку на аеродром "Оленья"  Що зміниться з 1 серпня в Україні: допомога ВПО, соцвиплати, нові дати свят  Чи можуть мобілізувати чоловіків віком від 18 до 25 років: відповідь ТЦКвсі новини дня
Політика
Світ
29.07.2024 314

Трамп відзначився дивною заявою на мітингу з християнами

Кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп звернувся до християн з незрозумілою заявою. Він заявив, що проголосувавши за нього цього року, християнам не потрібно буде більше голосувати.

_tramp_gettyimages_1941204619__1__1a018e7a4fedd2bfd2f7d828f4a1166d_650x410_29.07.24

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Reuters. Про це повідомляють Контракти.UA.

Під час п'ятничного виступу на саміті християн-консерваторів Turning Point Action у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида, Трамп сказав присутнім християнам, що якщо вони проголосують за нього в листопаді цього року, то на наступних виборах їм не доведеться голосувати взагалі.

"Через чотири роки вам не доведеться голосувати знову. Ми так добре все відрегулюємо, що вам не доведеться голосувати", - пообіцяв Трамп.

Що саме республіканець мав на увазі під своїми висловлюваннями залишається незрозумілим.

Представник передвиборчого штабу Трампа Стівен Чунг не став коментувати висловлювання президента, коли його попросили це зробити. Замість цього він пояснив, що Трамп говорив про важливість об'єднання країни.

За його словами, саме політичний клімат, що склався в країні, призвів до розколу і до замаху на вбивство Трампа.

Представник передвиборчого штабу Джейсон Сінгер також не став прямо відповідати на висловлювання Трампа про те, чому християнам не потрібно буде голосувати. Натомість він назвав промову Трампа "дивною" і "застарілою".

Вибори в США

Нагадаємо, що в листопаді цього року в Сполучених Штатах пройдуть вибори президента. До недавна основними кандидатами на крісло глави США були нинішній президент Джо Байден та його попередник Трамп.

Однак нещодавно Байден зняв свою кандидатуру з виборів і запропонував демократам висунути замість себе Камалу Гарріс.

Наразі відомо, що демократична партія обере свого кандидата у президенти США до 7 серпня, за допомогою онлайн-голосування.

Зауважимо, що під час останнього соцопитування стало відомо, що Гарріс випереджає Трампа.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп відзначився дивною заявою на мітингу з християнами 5.00 5 2
Політика / Світ
29.07.2024 314
Еще материалы раздела «Світ»