НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
30.07.2024 244

“У мене є його номер”: Зеленський про комунікацію з Трампом

На переконання Зеленського, США та європейські країни мають зберігати єдність, щоб завдати додаткового тиску на РФ і показати: у неї — жодного шансу.

a4c31c6fd8ee084d635051a1c04e7ed5_30.07.24

Головнокомандувач України Володимир Зеленський контактував із командою кандидата у президенти США Дональда Трампа. Американський політик сказав, що доступний для будь-яких питань. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Володимир Зеленський сказав в інтервʼю NHK.

Деталі

За словами лідера, у липні офіційні особи з боку України контактували з командами кандидатів у президенти США Дональда Трампа та Камали Гарріс.

“Трамп сказав мені, що він доступний для будь-яких питань, і що у мене є його номер телефону", – розповів Зеленський.

Раніше йшлося про те, що Україна готує мирний план, що покликаний завершити війну. Президент України Володимир Зеленський повідомив, що він має бути готовий до кінця листопада.

Оценка материала:

5.00 / 1
“У мене є його номер”: Зеленський про комунікацію з Трампом 5.00 5 1
Колонки / Колонки / Блоги
30.07.2024 244
Еще колонки: Колонки / Блоги