НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Світ
31.07.2024 583

Трамп запустить рекламну кампанію, щоб уповільнити зростання популярності Гарріс, - Reuters

Цього тижня штаб кандидата у президенти США Дональда Трампа запустить рекламну кампанію, щоб спробувати сповільнити зростання популярності віце-президента США Камали Гарріс.

Передає РБК-Україна з посиланням на Reuters. Про це повідомляють Контракти.UA.

Як повідомляється, вартість рекламної кампанії становить 10 млн доларів США. Вона буде запущена в шести штатах, що вагаються, щоб протистояти сплеску ентузіазму виборців і пожертвувань на користь суперниці Трампа Камали Гарріс.

Агенство зазначає, що це найбільша купівля Трампом реклами з січня, коли він боровся із суперниками-республіканцями за висування кандидатом у президенти від Республіканської партії.

Передвиборний штаб Трампа не відповів на прохання прокоментувати ситуацію, але бліц-акція відбулася, коли кандидатура Гарріс змінила перебіг перегонів.

Також Reuters додало, що після кількох місяців нападок на придатність Байдена до влади передвиборна кампанія Трампа була змушена змінити курс, щоб знайти новий посил, який можна було б використати проти молодшої та динамічнішої 59-річної Гарріс.

Зокрема, у понеділок 78-річний Трамп розмістив на своїй платформі Truth Social рекламу, в якій використовував слова Гарріс зі старих інтерв'ю, передвиборних заходів та дебатів, намагаючись зобразити її як украй ліберальну жінку, відірвану від простих американців.

У відповідь Гарріс звинуватила передвиборний штаб Трампа у брехні щодо її послужного списку.

Робота проти Трампа і підтримка Гарріс

Зазначимо, що за інформацією CNN, Іран використовує приховану активність у соцмережах і пов'язані з нею операції з надання впливу, щоб спробувати підірвати кандидатуру Трампа.

Розвідспільнота США (ODNI) зафіксувала спроби Тегерана вплинути на президентські вибори і дійшла висновку, що лідери Ірану, ймовірно, хочуть уникнути результату, який на їхню думку посилить напруженість у відносинах з Америкою.

Також РБК-Україна писало, що Камала Гарріс зібрала рекордні 200 млн доларів за перший тиждень своєї передвиборчої кампанії. У штабі віце-президента США заявили, що це свідчить про переважну підтримку заявки кандидата на посаду президента в Білому домі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп запустить рекламну кампанію, щоб уповільнити зростання популярності Гарріс, - Reuters 5.00 5 2
Політика / Світ
31.07.2024 583
Еще материалы раздела «Світ»