НОВИНИ ДНЯ: Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки  Гарріс випереджає Трампа за підтримкою в чотирьох ключових штатах із семи, - Bloomberg  1 серпня буде сухо і спекотно - на півдні до +32°  Україну знову накриє аномальна спека: коли і де буде жарити майже +40  Бензин, дизель та автогаз подорожчали за останній місяць: які ціни на АЗС  31 липня переважно без опадів, удень прогріє до +30°  До України йде циклон та холод зі Скандинавії: синоптик розказав, як зміниться погодавсі новини дня
Кабінет директора
Вечірня горілка
31.07.2024 186

"Ідея актуальна, але зараз найперша задача - це вижити": міністр фінансів про економічне бронювання

У Міністерстві фінансів навіть не беруться припускати, коли в Україні запрацює економічне бронювання.

9a0b76573147668599b77d134069e971_31.07.24

У Міністерстві фінансів прокоментували ідею запровадження економічного бронювання для бізнесу. Там заявили, що "ідея залишається актуальною, але зараз найперше завдання - це вижити". Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це сказав міністр фінансів Сергій Марченко в інтерв'ю РБК-Україна.

"Ця ідея залишається актуальною. Але зараз найперша задача – вижити. Для того, щоб вижити, нам потрібні гроші і достатня кількість людей, готових захищати цю країну. І тільки потім можна буде говорити про всі інші речі, зокрема й про економічне бронювання. На якому етапі це станеться – поки що я не готовий сказати", - сказав міністр.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, коли народні депутати можуть ухвалити рішення про запровадження в Україні економічного бронювання.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ідея актуальна, але зараз найперша задача - це вижити": міністр фінансів про економічне бронювання 5.00 5 2
Кабінет директора / Вечірня горілка
31.07.2024 186
Еще материалы раздела «Вечірня горілка»