НОВИНИ ДНЯ: Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки  Гарріс випереджає Трампа за підтримкою в чотирьох ключових штатах із семи, - Bloomberg  1 серпня буде сухо і спекотно - на півдні до +32°  Україну знову накриє аномальна спека: коли і де буде жарити майже +40  Бензин, дизель та автогаз подорожчали за останній місяць: які ціни на АЗС  31 липня переважно без опадів, удень прогріє до +30°  До України йде циклон та холод зі Скандинавії: синоптик розказав, як зміниться погодавсі новини дня
Політика
Світ
01.08.2024 15848

Росія може вивести із України частину окупантів – ISW

В ISW підкреслюють, що завдання окупантів в Сахелі є пріоритетним.

9674e9590151dffee47a05fb252dda79_01.08.24

Російське командування може вивести "вагнерівців" із Харківської області, яких нещодавно кинула на підсилення, після побоїща у Малі. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться в американському Інституті вивчення війни (ISW).

"Корпусу Африки, ймовірно, не вистачає поточних можливостей, щоб належним чином замінити операції "Вагнера", зокрема в Малі, оскільки елементи Корпусу Африки нещодавно були розгорнуті в Україні, щоб допомогти російським наступальним зусиллям на півночі Харківської області. Масштабна заміна «Вагнера» після таких втрат, як ті, що були завдані під час нещодавньої засідки, ймовірно, призведе до передислокації деяких бійців Африканського корпусу в Малі подалі від лінії фронту в Україні, і російське військове командування, ймовірно, не бачить повної заміни "Вагнера" в Малі чи деінде в країні", - вважають аналітики.

В ISW підкреслюють, що завдання окупантів в Сахелі є пріоритетним.

Нагадаємо, "вагнерівці" переклали відповідальність за свій розгром у Малі на "піщану бурю".

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія може вивести із України частину окупантів – ISW 5.00 5 2
Політика / Світ
01.08.2024 15848
Еще материалы раздела «Світ»