НОВИНИ ДНЯ: Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки  Гарріс випереджає Трампа за підтримкою в чотирьох ключових штатах із семи, - Bloomberg  1 серпня буде сухо і спекотно - на півдні до +32°  Україну знову накриє аномальна спека: коли і де буде жарити майже +40  Бензин, дизель та автогаз подорожчали за останній місяць: які ціни на АЗС  31 липня переважно без опадів, удень прогріє до +30°  До України йде циклон та холод зі Скандинавії: синоптик розказав, як зміниться погодавсі новини дня
Політика
Україна
01.08.2024 344

Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки

За зауваженнями експерта, зараз спостерігається друга хвиля відходу, а саме відхід ППО.

8991f9348e9c8106dbaf572b2628a44a_01.08.24

Російська армія потрохи втікає із окупованого Криму. Спочатку вони вивели Чорноморський флот, зараз перекидають із півострова засоби ППО. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ та льотчик-інструктор Роман Світан у щоденному зведенні для 24 Каналу.

За його словами, утримати Крим військовими механізмами у них немає можливості. Тому, на його думку, це справа часу, коли будь-які оборонні редути будуть розбиті, а ворожа армія - знищена.

"Єдиний глобальний вихід для росіян – це покинути Крим, як це вже зробив Чорноморський флот. Саме вихід Чорноморського флоту з Криму – провісник тих дій, що відбуватимуться з російською армією та російськими громадянами, які зараз перебувають у Криму", - сказав він.

Світан зауважив, що спочатку з Криму виходитиме ворожа авіація, потім протиповітряна оборона, наземні війська та цивільні окупанти. Зараз спостерігаємо другу хвилю відходу, а саме відхід ППО.

"Це не посилення Керченського напрямку, вони просто намагаються піти з-під удару. Практично звільняють територію, розуміючи, що всі локатори на західному узбережжі – будуть знищені", - вважає Світан.

Нагадаємо, у Мережі обговорюють разючі зміни, що тимчасово окупований Росією Крим поступово перетворюється на напівпустелю.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російська армія відходить із Криму: полковник запасу ЗСУ Світан вказав на ознаки 5.00 5 2
Політика / Україна
01.08.2024 344
Еще материалы раздела «Україна»