НОВИНИ ДНЯ: Отримання Україною F-16: у Путіна прокоментували і навіть пригрозили  В Украні 2 серпня до +33°, дощитиме лише на заході  1 серпня буде сухо і спекотно - на півдні до +32°  31 липня переважно без опадів, удень прогріє до +30°  До України йде циклон та холод зі Скандинавії: синоптик розказав, як зміниться погода  У вівторок буде сильний вітер, вдень до +29°  Якою буде погода в Україні в серпні: прогноз синоптиківвсі новини дня
01.08.2024 173

Ніхто з європейських енергетиків не зміг би так відновлювати енергосистему, як українські – екс-заступник міністра

Ніхто з європейських енергетиків не зміг би так працювати над відновленням енергосистеми, як українські фахівці.

9a4e8e7bb73e1feb410a132a2a67bc5b_01.08.24

Про це заявив колишній заступник міністра енергетики України Олексій Рябчин.  Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Він пояснив, що не можна швидко відновити енергосистему, яка постраждала внаслідок масованих атак, бо є багато процесів, яким потрібен час.

«Це потребує часу, зусиль, грошей, людей, які це певним чином монтують, а потім цим керують. Це складні процеси. І, повірте, я спілкуюсь з багатьма енергетиками європейськими – ніхто б такого не зробив, як роблять наші українці», - сказав колишній заступник міністра енергетики.

Рябчин підкреслив, що зараз йде перебудова енергосистеми у надзвичайно складних військових умовах.

Він також додав, що треба бути вдячними міжнародним партнерам, які допомагають обладнанням та кредитами.

Раніше голова «Укренерго» Володимир Кудрицький заявляв, що всі українські енергетики працюють без вихідних, щоб підготуватися до наступного опалювального сезону.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ніхто з європейських енергетиків не зміг би так відновлювати енергосистему, як українські – екс-заступник міністра 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
01.08.2024 173
Еще колонки: Колонки / Блоги