НОВИНИ ДНЯ: В держдумі визнали, що чф рф програв морським дронам СБУ, - експерт  Зеленський відповів, чому РФ має успіхи на фронті і коли ЗСУ зможуть контратакувати  В Украні 2 серпня до +33°, дощитиме лише на заході  Зеленський відповів, чи допускає можливість проведення референдуму щодо територій  "Ми ламаємо голову, що робити": Зеленський відповів, чи можна подолати вето Заходу на удари по РФ  Участі Росії у другому саміті миру хочуть більшість країн, - Зеленський  Буде чудова погода. Синоптик дала прогноз на завтра в Українівсі новини дня
Політика
Росія
02.08.2024 228

У ексзаступника Шойгу виявили картинну галерею, якій позаздрив би Пшонка

На цих портретах генерал Булгаков не тільки одягнений у мундири різних епох, але й обвішаний величезною кількістю радянських і царських орденів.

3c27e07b3edff19429b22a87984e26b0_02.08.24

У будинку колишнього заступника міністра оборони РФ Дмитра Булгакова під час обшуку в корупційній справі виявили картинну галерею, виконану у стилі українського генпрокурора Віктора Пшонки. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Фото цих полотен опубліковані в акаунті “Усы Пескова" у мережі Х.

Російський генерал увіковічнив себе у різних мистецьких стилях та історичних образах — як представника більшовицької Червоної армії, так і царської армії.

Окрім самого Булгакова на картинах фігурує його шеф Сергій Шойгу та начальник генштабу збройних сил РФ Валерій Герасимов.

На цих портретах генерал Булгаков не тільки одягнений у мундири різних епох, але й обвішаний величезною кількістю радянських і царських орденів.

“Радикальний нарцисизм – це традиція російського генералітету”, - описав знайдену картинну галерею відомий російський публіцист та опозиціонер Олександр Невзоров.

В коментарях до опублікованих зображень користувачі соцмережі з України не могли не згадати знамениті картини колишнього генпрокурора часів Януковича Віктора Пшонки.

Нагадаємо, російського генерала Булгакова підозрюють у розтраті в особливо великому розмірі і йому загрожує до 10 років позбавлення волі. У міністерстві оборони РФ Булгаков відповідав матеріально-технічне забезпечення. Він обіймав посаду заступника міністра оборони від грудня 2008 року до вересня 2022 року. У 2016 році йому було присвоєно звання “Героя Росії”.

Оценка материала:

5.00 / 2
У ексзаступника Шойгу виявили картинну галерею, якій позаздрив би Пшонка 5.00 5 2
Політика / Росія
02.08.2024 228
Еще материалы раздела «Росія»