НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: удари західною зброєю по РФ без дозволу партнерів - це великий ризик  Чого очікувати на фронті з появою F-16: прогнози військових експертів  З капустою, м'ясом, горохом та грибами: 5 простих рецептів зраз для обіду чи вечері  Коли Медовий, Яблучний і Горіховий Спаси 2024 року, що можна і не можна святити на ці свята  Синоптики уточнили прогноз на 2 серпня в Україні: де можливі дощі  Зеленський відповів, чи може Україна розпочати мирні переговори без повного виведення військ РФ  4 рецепти, які перетворять звичайну локшину на вишукану стравувсі новини дня
Політика
Світ
02.08.2024 295

Китай заборонить експорт усіх нерегульованих цивільних БПЛА: стала відома дата та подробиці

Влада Китаю оголосила про нові правила щодо безпілотників через декілька днів після візиту міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

dcfdfb65ea46615f214fcdb468d17bf0_02.08.24

Влада Китаю оголосила, що на тлі критики від США та союзників через допомогу Пекіна РФ, будуть посилені правила експорту безпілотників, призначених для військового використання. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише Bloomberg.

Як стало відомо, безпілотні льотні апарати з високим вимірювальним обладнанням додані до “чорного списку” для експорту низкою відомств. Зокрема, Центральною військовою комісією. Ці зміни набудуть чинності з 1 вересня.

Зі свого боку Міністерство торгівлі КНР вчергове заявило, що цивільне обладнання не повинне використовуватися для “розповсюдження зброї масового знищення, тероризму чи військових цілей”.

Що цікаво, влада Китаю оголосила про нові правила щодо безпілотників через декілька днів після візиту міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби.

Нагадаємо, що Україна надіслала запрошення голові МЗС Китаю відвідати країну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Китай заборонить експорт усіх нерегульованих цивільних БПЛА: стала відома дата та подробиці 5.00 5 1
Політика / Світ
02.08.2024 295
Еще материалы раздела «Світ»