НОВИНИ ДНЯ: Астронавт, який провів 178 днів у космосі, розповів про "брехню", яку зрозумів, побачивши Землю  Україна так довго чекала на F-16: що це змінить на полі бою і чому так панікує Росія  Апетитний пиріг з яйцем і печінкою: рецепт ситної несолодкої випічки  Вчені хочуть побудувати Ноїв ковчег на Місяці: що відомо про майбутнє "біосховище"  Зеленський: удари західною зброєю по РФ без дозволу партнерів - це великий ризик  Чого очікувати на фронті з появою F-16: прогнози військових експертів  З капустою, м'ясом, горохом та грибами: 5 простих рецептів зраз для обіду чи вечерівсі новини дня
Політика
Світ
02.08.2024 299

Гарріс відреагувала на висловлювання Трампа про її расову приналежність

Демократка назвала заяви республіканця "старим шоу".

ad70edecbf0eed5f9799bfe460bf7dca_02.08.24

Віцепрезидентка США Камала Гарріс відповіла на заяву кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа про її расову приналежність. Вона назвала ці коментарі "старим шоу" із демонстрацією розколу та неповаги. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це Гарріс заявила під час виступу у Г’юстоні, повідомляє CNN.

"Сьогодні ми отримали ще одне нагадування. Сьогодні вдень Дональд Трамп виступив на щорічній зустрічі Національної асоціації чорношкірих журналістів, і це було те саме старе шоу – розкол і неповага. Дозвольте мені лише сказати, що американський народ заслуговує на краще", – висловилась віцепрезидентка.

Гарріс додала, що американський народ заслуговує на лідера, який каже правду та не реагує на ворожість і гнів.

"Ми заслуговуємо на лідера, який розуміє, що наші відмінності не розділяють нас. Вони є важливим джерелом нашої сили", – зазначила політикиня.

Водночас сенатор Марк Келлі, який може бути одним із кандидатів на висунення віцепрезидентом від демократів, назвав висловлювання Трампа "відверто расистськими". За словами сенатора, атака республіканця була "реакцією відчайдушного та наляканого старого".

"Поки вона їздить по всій країні та надирає йому дупу, він боїться. Він, напевно, боїться дебатувати з нею. Він, безумовно, боїться програти їй вибори в листопаді. І він боїться за своє власне майбутнє", – висловив думку Келлі.

Нагадаємо, Трамп звинуватив Гарріс у тому, що вона лише нещодавно почала вдавати із себе чорношкіру, аби завоювати прихильність афроамериканців, хоча раніше ідентифікувала себе як індійку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гарріс відреагувала на висловлювання Трампа про її расову приналежність 5.00 5 2
Політика / Світ
02.08.2024 299
Еще материалы раздела «Світ»