НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Світ
03.08.2024 449

Байден заявив про готовність США захищати Ізраїль від балістичних ракет та БпЛА

Також Байден наголосив на важливості деескалації напруженості в Близькому Сході.

b60ae8fcb35678275307dad6e9173beb_03.08.24

Сполучені Штати готові підтримати оборону Ізраїлю від атак зі сторони терористичних угруповань. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це йдеться у повідомленні Білого дому.

У повідомленні вказується, що президент Сполучених Штатів Джо Байден провів переговори з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу. Під час переговорів Байден підтвердив, що США будуть захищати Ізраїль від атак з боку Ірану та його терористичних маріонеткових угруповань ХАМАС, "Хезболла" та хуситів.

Крім того, сторони обговорили підтримку оборони Ізраїлю від загроз, зокрема від балістичних ракет і безпілотників.

Також Байден під час розмови з Нетаньягу наголосив на важливості деескалації напруженості в Близькому Сході. Також до цього заклику Байдена приєдналась ймовірний кандидат у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Ізраїль оголосив про ліквідацію командира бойового крила ХАМАСу.

Крім того, ми також інформували, що через вбивство дітей на Голанських висотах Ізраїль вдарив по Бейруту, де перебував командир "Хезболли".

Оценка материала:

5.00 / 2
Байден заявив про готовність США захищати Ізраїль від балістичних ракет та БпЛА 5.00 5 2
Політика / Світ
03.08.2024 449
Еще материалы раздела «Світ»