НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.08.2024 287

Синоптики про погоду у Києві: невелика пауза, а потім знову дощі

Тільки 5 серпня у Києві буде сухо.

1687789385-9135_04.08.24

Найближчими днями у Києві дощитиме. У понеділок, 5 серпня, очікується невеличкий перепочинок, а потім опади знову почнуться. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру. Пише УНІАН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Синоптики пояснили, що впродовж вихідних через територію України буде проходити циклон з південного заходу, тож і по Київщині 3 й 4 серпня чікується більш хмарна та свіжа погода з короткочасними дощами та окремими грозами.

"В понеділок циклон вже відійде у східному напрямку, тож і опади припиняться, проте з вівторка чергові атмосферні фронти знову принесуть хмари та дощі до столичного регіону", - повідомили в Укргідрометцентрі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Синоптики про погоду у Києві: невелика пауза, а потім знову дощі 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
04.08.2024 287
Еще материалы раздела «Суспільство»