НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Світ
05.08.2024 417

Гарріс запускає кампанію для залучення виборців, яких відлякав Трамп, - AP

Цієї неділі віце-президент США Камала Гарріс запускає кампанію, щоб залучити на свій бік виборців-республіканців, яких відлякує кандидатура Дональда Трампа

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Associated Press. Про це повідомляють Контракти.UA.

За словами команди віце-президента, програма "Республіканці за Гарріс" буде "кампанією всередині кампанії", в якій відомі республіканці задіятимуть свої соцмережі, приділяючи особливу увагу виборцям, які підтримали колишнього посла ООН Ніккі Хейлі.

Програма розпочнеться із заходів цього тижня в Аризоні, Північній Кароліні та Пенсільванії. Республіканці, які підтримують Гарріс, також візьмуть участь у мітингах із віце-президентом та її майбутнім кандидатом наступного тижня.

Associated Press пише, що команда Байдена намагається створити "структуру дозволів" для виборців Республіканської партії, яким інакше було б важко голосувати за Гарріс. Зусилля значною мірою спиратимуться на контакти між виборцями-республіканцями.

Задум кампанії полягає в тому, що найкращий спосіб змусити республіканця проголосувати за Гарріс - це почути безпосередньо від іншого республіканця, який зробив той самий вибір.

Дебати Гарріс і Трампа

Нагадаємо, що другі дебати між кандидатами в президенти США планувалися на 10 вересня на каналі ABC News. Однак після виходу Байдена з перегонів, Трамп закликав провести дебати з Гарріс на близькому до нього каналі Fox News.

Учора, 3 серпня, стало відомо, що штаб Гарріс відмовився від дебатів на умовах Трампа і чекає на нього 10 числа, як було обумовлено раніше. Також передвиборчий штаб додав, що віцепрезидент прийде на ABC незалежно від того, чи прийде на канал Трамп.

Оценка материала:

5.00 / 2
Гарріс запускає кампанію для залучення виборців, яких відлякав Трамп, - AP 5.00 5 2
Політика / Світ
05.08.2024 417
Еще материалы раздела «Світ»