НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
09.08.2024 4285

Укрзалізниця повідомила, коли вокзал Суджі відкриється для пасажирів

Укрзалізниця іронічно прокоментувала припинення роботи російських станцій через нібито прорив ЗСУ у Курській області РФ.

652366493e91e715cdbd52956fb589f2_09.08.24

Укрзалізниця "поінформувала", коли залізничні станції у російських містах Курської області відновлять роботу. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це УЗ написала у коментарі на допис українського військовослужбовця Олександра Рудоманова.

"Укрзалізниця, як так? Не встигли почати працювати, так обмежили висадку/посадку пасажирів!!! ганьба!!!!" - саркастично написав Рудоманов.

На це УЗ відповіла так само з іронією: "Вітаємо, пане Олександре! Вокзали на станціях Суджа, Корєнєво та Псел (Курська область РФ - ред.) тимчасово закриті для гостей та місцевих мешканців з міркувань безпеки. Цей захід вжито у зв'язку з нестабільною обстановкою в регіоні, де дії противника продовжуються, і ризики для громадян підвищені. Збройні Сили України активно працюють над стабілізацією ситуації, і як тільки загрозу буде усунуто, вокзали відчинять свої двері для пасажирів. Пасажири та мешканці навколишніх населених пунктів можуть бути впевнені, що їхня безпека є головним пріоритетом. Слідкуйте за новинами та оновленнями, щоб бути в курсі відновлення роботи вокзалів та повернення до нормального життя", - написали в УЗ.

Нагадаємо, раніше голова "Укрпошти" Ігор Смілянський також іронічно анонсував відкриття нового поштового відділення в Суджі Курської області, яке буде розташоване на місці колишнього відділення російської пошти.

Зазначимо, що 6 серпня, російські пропагандисти повідомили про нібито рейд українських сил до Курської області РФ. Українська сторона цю інформацію досі не коментує.

Оценка материала:

5.00 / 2
Укрзалізниця повідомила, коли вокзал Суджі відкриється для пасажирів 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
09.08.2024 4285
Еще материалы раздела « Ринки та компанії»