НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
09.08.2024 1360

Зеленський: українська армія вміє дивувати, це демонструє поле бою

Українські захисники здатні дивувати та можуть досягати результатів. Доказом цього є їхні дії на полі бою.

imgonline_com_ua_resize_xcvgqxsm3lx_e3b8fec3301559dc30aaaa3fca2a7075_650x410_09.08.24

Про це під час презентації застосунку "Армія+" заявив президент України Володимир Зеленський, пише РБК-Україна з посиланням на пресслужбу Офісу президента України. Про це повідомляють Контракти.UA.

"Всі бачать, що українська армія вміє дивувати. І вміє добиватися результатів. Це демонструє поле бою, де наші воїни не лише вистояли проти переважальної сили окупантів, а й знищують його так, як це потрібно для захисту України - нашої держави та незалежності", - зазначив президент.

Він додав, що таким успіхам ЗСУ сприяє сміливість солдатів та природне прагнення українців знайти найкращий варіант дій.

Що передувало

Нагадаємо, останні кілька днів у мережі поширюють чутки про "прорив" кордону у Курській області. Федеральна служба РФ та Міноборони РФ звинувачує українських захисників у тому, що вони зайшли на територію регіону.

На цьому тлі в Telegram-каналах розповсюджували фото знищеної техніки окупантів та відео того, як російських солдатів беруть у полон у Курській області.

Україна офіційно ситуацію не коментує весь цей час. При цьому у Держдепі США заявили, що Київ не попереджав Вашингтон про свої наміри розпочати операцію у Курській області.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський: українська армія вміє дивувати, це демонструє поле бою 5.00 5 1
Політика / Україна
09.08.2024 1360
Еще материалы раздела «Україна»