НОВИНИ ДНЯ: Страх і сумніви Заходу. Чому Україні не дають "далекобійність" для ударів по Росії  Коли до України прийде осіннє похолодання: прогноз   Осінь в Україні розпочнеться зі спекотної погоди без опадів  Якою погодою завершиться літо: прогноз на 31 серпня  Нідерланди не обмежують використання Україною винищувачів F-16, - командувач армії  Напередодні вихідних Київ розігріє до +32°  Спека в Україні не припиняється: де 30 серпня буде найгарячіше всі новини дня
Політика
Україна
10.08.2024 1185

Стало відомо, звідки РФ перекидає резерви до Курської області

Зокрема, 488-й мотострілецький полк армії РФ було перекинуто з Куп'янського напрямку.

Російські війська продовжують перекидати окремі підрозділи та резерви під Суджу в Курській області. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це пише український Telegram-канал "Николаевский Ванек".

На цей раз відомо, що з кількох напрямків на сході окупанти знімають або зняли частину підрозділів, зокрема підрозділи, які були "на відновленні" після штурмових дій.

"Зокрема, мінбатр 488 мсп, який був на Куп'янському напрямку, вже перебуває в Курській області", – пише "Ванёк".

Крім того, формуються нові опорники, налагоджується взаємодія з іншими новоприбулими підрозділами. Основні сили тактичної авіації також направлені саме до Курської області.

"Поки вони "отямляться", мине час. Зараз, власне, у кого логістика буде сильнішою, той і матиме локальний / тактичний успіх. Проблем вистачає як у нас, так і у них. За втратами в живій силі або полонених тут просто "в салат" перевага на нашу користь", – підсумували в Telegram-каналі.

Раніше ми писали, як далеко ЗСУ просунулися в Курській області та яку територію контролюють.

Оценка материала:

5.00 / 2
Стало відомо, звідки РФ перекидає резерви до Курської області 5.00 5 2
Політика / Україна
10.08.2024 1185
Еще материалы раздела «Україна»