НОВИНИ ДНЯ: Атакована авіабаза "Маринівка" - єдиний аеродром РФ з укриттями для літаків, - ЗМІ  Як може завершитися війна Росії проти України: прогноз президента Чехії  Чому переговори з Росією поки що марні: начальник штабу РДК відповів  Лінива лазанья на пательні: швидкий рецепт смачної страви  Нова дата: коли святкуємо Усікновення голови Івана Хрестителя — обведіть число в календарі  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Путін вже зовсім скоро буде змушений оголосити "таємну" мобілізацію — BILDвсі новини дня
Кабінет директора
Ранкова кава
17.08.2024 190

Трамп заявив, що "має право" ображати Гарріс, оскільки не поважає її, - ЗМІ

Кандидат у президенти США Дональд Трамп пояснив, чому, на його думку, він "має право" ображати свого опонента-демократа віце-президента Камалу Гарріс.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на ABC News. Про це повідомляють Контракти.UA.

Трамп аргументує свою позицію тим, що не має великої поваги як до Гарріс, так і "до її інтелекту", тому він "має право на особисті нападки".

"І незалежно від того, чи хороші особисті нападки чи погані - я маю на увазі, що вона безперечно нападає на мене особисто. Вона назвала мене дивним", - сказав республіканець, виступаючи на прес-конференції в четвер вдень у своєму гольф-клубі Bedminster у Нью -Джерсі.

Також Трамп вкотре сказав, що на його думку, Гарріс буде "жахливим президентом".

Зазначимо, що останнім часом Трамп неодноразово ображав Гарріс після того, як вона стала кандидатом у президенти США після виходу чинного президента Джо Байдена із передвиборчих перегонів.

Нагадаємо, що у Гарріс анонсували два раунди дебатів із Трампом. За словами Майкла Тайлера, директора з комунікацій кампанії Гарріс, якщо Трамп з'явиться на дебатах, які заплановані на 10 вересня, то у народу США "буде можливість побачити ще один раунд у жовтні".

Раніше РБК-Україна повідомляло, що Трамп, Байден і Гарріс стали жертвами хакерської атаки Ірану.

Оценка материала:

5.00 / 2
Трамп заявив, що "має право" ображати Гарріс, оскільки не поважає її, - ЗМІ 5.00 5 2
Кабінет директора / Ранкова кава
17.08.2024 190
Еще материалы раздела «Ранкова кава»