НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2024 1938

Три новини від Сирського: Зеленський розкрив деталі таємної розмови з головнокомандувачем ЗСУ

Головком Сирський доповів про новини обміну полоненими та фронтову ситуацію.

b99974f73de7e75470b6ffd73b562331_18.08.24

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив про те, що українські сили зміцнили свої позиції і розширили контрольовану територію в Курській області Росії. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram.

Торецький і Покровський напрямки: Протягом доби відбулося кілька десятків російських штурмів на наші позиції. Наші воїни активно протистоять окупантам і відбивають атаки. Ситуація перебуває під контролем.

Операція в Курській області: На ранок є новини про поповнення обмінного фонду для України. Генерал Сирський подякував солдатам і командирам, які беруть російських військових у полон. Це допомагає наблизити звільнення наших військових і цивільних, які перебувають у полоні Росії. Також повідомлено про укріплення позицій на Курщині та розширення стабілізованої території.

Забезпечення дій: Триває робота над новими пакетами підтримки від партнерів. Основні пріоритети – обмеження наступального потенціалу Росії та підвищення нашої далекобійності. Підготовлено доручення для українських дипломатів.

Нагадаємо, українські військові продовжують наступальну операцію в Курській області Росії. Від початку операції взято під контроль 82 населені пункти, просунувшись на 35 км і захопивши 1150 квадратних км території.

Оценка материала:

5.00 / 2
Три новини від Сирського: Зеленський розкрив деталі таємної розмови з головнокомандувачем ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
18.08.2024 1938
Еще материалы раздела «Україна»