НОВИНИ ДНЯ: Шольц виключив постачання далекобійної зброї Україні незалежно від рішень країн НАТО  В Україні найвищий рівень смертності і найнижчий рівень народжуваності у світі – ЦРУ  Вдень без опадів та до +29°С: прогноз погоди по Київщині на 14 вересня  Україну на вихідних накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз  США звинуватили Китай у наданні військової допомоги РФ: наслідки загрожують не лише Україні  Хапайте парасольки: синоптик попередила, де 13 вересня литимуть дощі  У четвер Україні прогнозують короткочасні дощі, місцями грозивсі новини дня
Політика
Україна
19.08.2024 8953

Зеленський відповів, чи пішла за планом операція на Курщині

Президент запевнив, що операція на Курщині триває так, як і було задумано.

17 липня, президент Володимир Зеленський традиційно звернувся до українців і розповів про головні події доби. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

За сьогодні президент заслухав вже кілька доповідей головкома ЗСУ Сирського.

"Завжди першочергова увага – фронтовим напрямкам. Передусім Донеччині. Найбільше російських штурмів саме там", – зазначив глава держави.

Також сьогодні генерал Сирський доповідав щодо продовження нашого руху в Курській області.

"Операція триває саме так, як ми і розраховували. Хоробрість українців робить великі речі. Зараз зміцнюємо наші позиції. Плацдарм нашої присутності стає сильнішим. Я хочу подякувати кожному воїну, який це забезпечує: усім солдатам, сержантам і командирам", – наголосив Зеленський.

Преззидент подякував кожному підрозділу, який поповнює український обмінний фонд за рахунок нових російських військових полонених. Адже це наближає звільнення наших військових, наших  цивільних з російського полону.

Обміни

"Дуже важливо, що цього тижня відбулось перезавантаження нашої переговорної групи та всієї інфраструктури обмінів. Долучилися на рівних із ГУР СБУ, МВС, Збройні Сили, Служба зовнішньої розвідки. Буде посилено також присутність інфраструктури омбудсмена в областях України, щоб усюди відбувалась прозора та якісна робота з рідними полонених, із громадськими активістами, які готові допомагати. І це наш безперечний пріоритет – один із десяти пунктів Формули миру. І ми обовʼязково зробимо все, щоб Україна отримала справедливий мир. Всі наші люди, всі наші громади", – наголосив глава держави.

Раніше президент Зеленський розкрив деталі таємної розмови з головнокомандувачем ЗСУ.

Оценка материала:

4.20 / 5
Зеленський відповів, чи пішла за планом операція на Курщині 4.20 5 5
Політика / Україна
19.08.2024 8953
Еще материалы раздела «Україна»