НОВИНИ ДНЯ: Путін назвав курський прорив "ситуацією". Міноборони РФ показало, де "бомблять" свою ж територію  На аеродромі у Волгоградській області уражено склади з КАБами та паливом, - джерела  23 серпня в Києві буде найпрохолодніший день тижня, попереду - нова хвиля спеки  Синоптикиня розказала, яка погода буде в Україні на День Прапора  Де буде похолодання та дощ: прогноз погоди в Україні на 23 серпня  Температура знизиться. Де виснажлива спека почне слабнути та стане прохолодніше у День Незалежності України  Аномальна спека, але подекуди обіцяють дощі та грози: прогноз погоди в Україні на 22 серпнявсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.08.2024 276

Синоптикиня попередила, де невдовзі пройдуть грозові дощі та розповіла, коли та де буде послаблення спеки

Надзвичайно теплий початок тижня, з грозовими дощами лише у кількох регіонах, ніби готує нас до пекельної спеки надалі.

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці у facebook, повідомила про те, що спека не збирається покидати Україну, а також попередила, де погода завтра буде з короткочасними грозовими дощами й коли та де спека послабне. Пише nv.ua. Про це повідомляють Контракти.UA.

«Спека знову прийшла в Україну і поки що дуже добре себе тут почуває і навіть на умі нема кудись іти. Завтра, 20-го серпня, у більшості областей максимальна температура повітря становитиме +30+35 градусів, місцями +35+37, у західних областях буде трохи легше, +27+32 градуси. Значна частина України належатиме полю високого атмосферного тиску, тому 20-го серпня переважатиме суха погода», — зазначила синоптикиня.

«І лише місцями на Волині, Рівненщині, Львівщині, Івано-Франківщині, Закарпатті, а ввечері у вівторок і на Житомирщині є ймовірність короткочасних дощів з грозами. У Києві 20-го серпня буде дуже спекотно, до +33+35 градусів. Сухо, сонячно. Найближчим часом градуси кусатимуться, але ось 22-го серпня очікується послаблення спеки на заході, півночі та на Вінниччині. Південь та схід України і надалі перебуватимуть серед +33+37 градусів», — повідомила Діденко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня попередила, де невдовзі пройдуть грозові дощі та розповіла, коли та де буде послаблення спеки 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
20.08.2024 276
Еще материалы раздела «Суспільство»